سلام دوستان
کیوان هستم، 29 ساله
لیسانس کامپیوتر دارم ولی در صنف های دیگه فعالیت دارم
برحسب علاقه اومدم تا با این فضای بلاکچین و فرصت های اون آشنا بشم
سلام صادق هستم 15 سالمه و تازه وارد کریپتو شدم
جاوا اسکریپت بلدم و کمی هم با سالیدیتی کار کردم و میخوام بعد از این دوره توی سالیدیتی دیپ بشم
سلام به همه عزیزان
محبی هستم کارشناس ارشد نرم افزار ۵ ساله در حوزه کریپتو(ترید وآموزش) فعالیت میکنم
با اختلاف این دوره یکی از بهترین دوره های زبان فارسی هست
با تشکر از دکتر شایان عزیز و اساتید دوره که همگی عالی هستند.
دوره قبلی رو تا نیمه رفته بودیم که با خبر شروع دوره جدید سورپرایز شدیم
خیلی خوشحالم که در این تاپیک دوستان خوبی پیدا میکنم…
سلام سمیه سلیمی هستم مهندسی نرم افزار خوندم وکارم برنامه نویسی تو حوزه فارکس هست . خوشحالم امروز یوتیوب رو باز کردم و دیدم که دوره سالیدیتی رو شروع کردید چون تو این مسیر بودم و یسری پیش نیازهارو داشتم میخوندم از یودمی که چه عالی شد این دوره رو دیدم.اومدم که بهترین باشم در کنار شما
سلام معین مرادی ۲۹ ساله هستم دانشجوی ارشد علوم کامپیوتر از دانشگاه فلورانس ایتالیا خیلی ممنون بابت رایگان بودن دوره و اینکه بستری فراهم شده که همه بتونن به صورت رایگان آموزش ببینن
سلام من مرتضی هستم علاقه مند به دنیای بلاکچین
من حسین هستم ۳۲ ساله
فرانت اند وب دولوپر هستم
تو پروژه های داخلی و خارجی زیادی بودم و هستم مثل فرادرس ، dabdoob و پروژه های کریپتویی مثل arteq, qlindo, thekiss و ….
سلام . آیدین هستم و 25 سالمه
زیاد برنامه نویس با تجربه و حرفه ای نیستم و در حد پایتون متوسط و html & css کار کردم ولی از اول با هدف بلاکچین وارد برنامه نویسی شدم . خلاصه که احساس میکنم این دوره واسم یکم زوده و احتمالا یکم چالشی باشه برام ولی به هر حال تصمیم گرفتم بیام توش و تلاشمو بکنم . خیلی خوشحالم که کوین ایران همچین امکانی رو تو ایران با زبان فارسی برامون فراهم کرده و خیلی تشکر میکنم از تیمشون
سلام مهدی هستم
مدرس زبان انگلیسی هستم و تو زمینه بلاکچین و سالیدیتی هم فعالیت میکنم.
تو حوزه کریپتو هم تولید محتوا انجام دادم.
یکی از مترجم های داک سالیدیتی هم هستم و تو دوره کوین ایران 1400 هم مدرک NFT رو دریافت کردم.
خیلی خوشحالم از این که دوباره این دوره برگزار شد
سلام دیبا هستم.
دوره قبلی از آکادمی کوین ایران رو با موفقیت سپری کردم و بسیار مشتاقم به منظور آشنایی با مباحث پبشرفته تر و به روز در حوزه بلاکچین، این دوره را نیز دنبال کنم. خیلی ممنونم از تیم کوین ایران، اساتید و مدرسین این دوره که با تمام توان در انتقال دانش خود در زمینه بلاکچین و قرارداد هوشمند به جامعه فارسی زبان کمک میکنند.
پیش به سوی دنیایی که، بودن در یک منطقه جغرافیایی (مثل ایران) باعث محدودیت و محرومیت نباشد…
سلام امین هستم 29 ساله یک علاقه مند به حوزه بلاکچین و Dapp ها
خیلی ممنون از تیم خوب کوین ایران بابت فراهم آوری این رویداد مفید و عالی.
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده محسن علی نیا کارشناسی ارشد نرم افزار برنامه نویس زبانهای دلفی -php-mql4 وآشنایی جزئی با soledity و پایتون دارم خوشحالم در کنار دوستان از تجربیات همدیگر استفاده مفیدی ببریم
سلام پویا هستم 27 ساله کارشناسی صنایع
علاقمند به بلاکچین و تکنولوژی
سلام و ارادت همگی دوستان. آریا هستم. چند سال سابقه فعالیت در کریپتو و برنامه نویسی دارم. با تشکر از تیم اجرایی این دوره عالی. امیدوارم به بهترین شکل پیش بریم.
سلام به همگی!
دوستان همه جوان و پر انرژی!
خوشحالم که در جمع شما هستم!
عِمران هستم 43 ساله! مهندس عُمران! بخشی از آموزشهای دوره قبل رو شرکت کرده بودم.
از دوستان زحمت کش کوین ایران ممنونم!
درود به همه دوستان گرامی و تیم کوینایران
محسن هستم حوزه کاریم کاتلین و جاوا بکاند هستش و علاقمندم به حوزه بلاکچین
سپاس از دوستان کوین ایران علی الخصوص متخصصینی که این دوره پربار رو برای علاقمندان تهیه و تولید میکنند:crossed_fingers:⚘
سلام به همگی
من سُرور هستم و یه ساله که برنامه نویسی رو شروع کردم و به بلاک چین و سالیدیتی علاقه مندم ،امیدوارم این دوره رو با موفیقت پشت سر بذاریم
ممنون از کوین ایران برای آموزش های رایگان و مفید❤️
سلام و درود به همه
ابتدا تشكر ميكنم از جناب شايان اسكندري و اساتيد دوره و سايت كوين ايران كه اين فرصت بي نظير را براي جامعه فارسي زبان به وجود آوردند. من حميد ، كارشناس مكانيك هستم و علاقمند به موضوعات بلاكچين و ديفاي. اميدوارم كه با ارائه هاي خوب اين تيم تجربه و دانش جديدي كسب كنم. در كنار اين دوره مطالعه كتاب Mastering Ethereum كه اخيرا توسط انتشارات آتي نگر تحت عنوان مرجع كاربردي اتريوم ترجمه شده راهگشاست.
سلام من عرفان هستم . مهندس مکانیک هستم و سري قبل ويديو ها رو ديدم ولي بعلت خرابي سيستم نتونستم تمرين كنم
اوميدوارم اين سري بتونم تمرين كنم
خيلي ممنون از دوره تون
سلام امیرعلی هستم،علاقه مند به بلاکچین و web3
در حال حاضر برنامه نویس back-end nestjs هستم و در حال افزایش مهارت هام در اسمارت کانترک و web3 هستم
ممنون از کوین ایران بابت دوره پیش و دوره جدید