سلام به همه دوستان علاقمند به حوزه بلاکچین🙏
مجید هستم لیسانس الکترونیک و ارشد مکاترونیک و دانش آموخته دکتری مدیریت فناوری اطلاعات (کسب و کار هوشمند)
زمینه کاریم تجهیزات بانکی هست و علاقه مند و پیگیر حوزه بلاکچین و شبکه های عصبی مصنوعی.
با تشکر ویژه از دوستان کوین ایران برای تمام اتفاقات خوبی که تو این سالها رقم زدند
سلام
ممنون از دورهی خوب و مفیدتون
پرهام هستم
سلام به همگی و با تشکر از دوره های مفیدی که برگزار میکنید.
پوریا هستم
سلام به همه و با تشکر از تیم خوب کوین ایران هومان هستم 20 ساله دانشجوی رشته علوم کامپیوتر
احمد رضا هستم، در حال حاضر وب سایتی به اسم وبتریکس دارم و خدمات وب رو به همراه دوستانم اونجا ارائه میدم.
خوشحال میشم بتونم از این دوره خروجی بگیرم و یه قدم به کسب درآمد بهتر از دنیای وب 3 خودمو نزدیکتر کنم.
ممنون از تیم خوب کوین ایران💕
سلام محمد هستم 28 ساله. ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دارم و حدودا 1 سالی است با حوزه بلاک چین و قرارداد هوشمند آشنا شدم
ممنون از تیم حرفه ای کوین ایران بابت دوره
سلام به همه دوستان
من الهام، دانشجوی دکتری برق و کامپیوتر دانشگاه ویندزور کانادا هستم. از تیم بسیار قوی و عالی کوین ایران بابت برگزاری دوره بسیار خوبشون هم سپاسگزارم.
سلام
نازی هستم. کارشناسی ارشد الکترونیک خوندم. حدود 2 سال میشه که با بلاک چین آشنا شدم. تا بحال تجربه برنامه نویسی به صورت حرفه ای رو نداشتم. اما بسیار علاقه مندم که سالیدیتی یاد بگیرم.
سلام به همه منم محمدم 3 سال هست که بک اند دولوپرم و علاقه مند به حوزه امنیت و بلاکچین
سلام
مهدی؛ برنامه نویس پایتون و طراح وب.
سلام خدمت دوستان و مجموعه آکادمی خوب کوین ایران الیاس هستم 35 ساله. سه سال هست در زمینه کریپتو و بلاک چین فعال هستم به صورت سلف استادی 1 سال هست در زمینه ایردراپ فعالیت میکنم مهارت زیادی در برنامه نویسی ندارم فقط یه مقداری sql بلدم امیدوارم تو این دوره بتونم ازین فرصت خوب استفاده کنم و بیشتر یاد بگیرم.و اینکه اگه یه گروه در تلگرام درست کنیم خیلی میتونه واسه ارتباط بچه ها با هم خوب باشه
سلام من حسین راستی هستم.
تقریبا 7 سال تجربه برنامه نویسی اندروید و کمی هم وب رو دارم و علاقه مند به حوزه ی بلاکچین و کمی هم فعالیت در ترید دارم.
سلام، مهدی هستم 37 ساله، هیچی از برنامه نویسی نمیدونم و صفر کیلومتر هستم، یادگیری درباره بلاکچین بی نهایت من رو به وجد میاره.
سلام و عرض ادب ، رسول هستم ۲۲ سالمه و مثل میلاد عزیز که گفت رشته نا مرتبطه ، منم پرستاری میخونم، دو سالیه ک دچارم به فلسفله بلاک چین و از چند سال پیش هم ک دیدم کامپیوتر بر خلاف آدما زبون ادم رو میفهمه عاشق برنامه نویسی شدم ، متاسفانه شاخه به شاخه زیاد پریدم و زبون های و پلتفرم های مختلف رو کار کردم اما سطحی ، با کریپتو از طریق ترید اشنا شدم و الان یک سالی هست ک این دو تا علاقم رو با هم تلفیق کردم ، و جسته گریخته کارایی هم کردم
در نهایت متشکرم از تیم متخصص کوین ایران
سلام، امیر هستم.
یک علاقمند به دنیای جذاب بلاکچین و کریپتو
و امیدوارم اینجا بتوانم با دوستان زیادی آشنا بشم
و تشکر از تیم خوب کوین ایران و همچنین تشکر ویژه ای از اساتید دوره
سلام دوستان. وقت همگی بخیر. علیرضا هستم علاقه کند به بلاکچین و دیفای و البته برنامه نویسی ولی در این حوزه تقریبا بدون تجربه. دوست دارم در این دوره وقت بزارم چرا که یک تقاطعی از علایق من هست.
خیلی خیل خوشحالماز این که در جمعتون هستم.
رحمان علیرضائی هستم. در زمینه تحلیل داده و همچنین آموزش دوره های مختلف فرانت اند فعالیت دارم.
به حوزه بلاکچین و برنامه نویسی قراردادهای هوشمند علاقه مندم، اماآشنایی مختصری دارم.
در زمینه ترید کریپتو تقریبا سه ساله که فعالیت دارم. بسیار مایه خرسندی هست که که تیم کوین ایران این فرصت رو برای علاقمندان فراهم کرده. با سپاس فراوان از شما، برای دیدن جلسات آموزشی اینجا هیجان زده و مشتاقم.
سلام مونا هستم مهندس الکترونیک و علاقه مند به مباحث بلاکچین و سالیدیتی
سلام
کسری هستم ، متخصص هوشمندسازی و اتوماسیون صنعتی، امیدوارم با همکاری و همراهی دوستان این دوره رو خیلی خوب پشت سر بزاریم و نهایت استفاده رو ازش بکنیم
الیاس تیموری
مدیر عامل شرکت پویا پردازش - توسعه دهنده وب
…
با هدف آشنایی و یادگیری یک مهارت جدید این دوره را دنبال می کنم و بسیار از مدرسین و عوامل سایت قدر دان و متشکرم.