سلام فهیم نیا هستم. خوشوقتم از همراهی با دوستان در این دوره.
سلام ، من امیرحسینم، دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر ، ۲۱ سالمه و دوساله که توسعه دهنده وب
(front - back) هستم و به تازگی علاقمند و در حال یادگیری مباحث بلاکچین، smart contract, web3 و … .
واقعا ممنون از coiniran و تیم خوبتون بابت این دوره و فرصتی که برای علاقمندان این حوزه ایجاد کردین.
سلام
انجمی هستم علاقه مند به حوزه بلاک چین و کریپتو خوشحالم که به جمع دوستان اضافه شدم و از زحمات دوستان برای تهیه و ارائه مطالب این دوره بصورت رایگان سپاسگزارم.
سلام . حسین هستم . نرم افزار خوندم و چند سالی هست در زمینه بلاکچین و کریپتو دارم مطالعه میکنم و آشنا شدم… خوشحالم که در این دوره شرکت میکنم و ممنون بابت تهیه این دوره بااین کیفیت
سلام به همگی
محمد مرتضوی هستم از تبریز، کارشناس کامپیوتر/سخت افزار، عاشق بلاک چین و دنیای ارزهای دیجیتال
ممنون از شایان عزیز و تیم خوبشون
سمانه میرزایی از تهران
کریپتو هستم. در زمینه بلاک چین تست نت ، مین نت ، راه اندازی فول نود و… در پروژه های مختلف فعال هستم.
امیدوارم بتونیم مطالبی جدید یاد بگیریم, البته در کنارهم
پیمان هستم
حدود ۶ ماه هست که web3 , solidity رو شروع کردم
از همون ابتدا وارد یک تیم بین المللی با چند پروژه DEX شدم و با شیب ملایم برنامه نویس web3 شدم
به دنبال موقعیت شغلی بهتر و وارد شدن در پروژه ها قوی تر هستم
مهارت ها تا الان
python
solidity
web3
داکر
راه اندازی private local geth
برنامه نویسی موبایل با فلاتر
سلام به همگی. من یکم دیر دارم این دوره رو شروع میکنم:)
محمدم 3 ساله فرانت اند دولوپرم و چند ساله به این حوزه کریپتو علاقه دارم.
امیدوارم این دوره کمکم کنه و خیلی چیزا ازتون یاد بگیرم.
سلام
من محمدحسین ابراهیمی هستم 36 ساله
از بهمن 1400 شروع کردم به یادگیری زبان سالیدیتی ، اول هم با سایت cryptozombie شروع کردم تا رسیدم به قسمت web3.js که دیگه کدها رو نمیفهمیدم چون js بلد نبودم. در نتیجه برگشتم و شروع کردم html css js و بعدش کمی هم react خوندم. البته الان فهمیدم انقدر هم لازم نبود وقت بزارم. اینها برای کسی خوبه که بخواد یک dapp بیاره بالا و بنظر من کسی که بخواد یک نفره یک dapp بنویسه خروجی کارش چندان جالب نیست.
بهرحال دوباره برگشتم سراغ سالیدیتی که همزمان با دوره کوین ایران شده و تشکر از اساتید دوره برای این دوره با کیفیت بالا. قبلا هم چند تا دوره دیگه دیدم.
اگر کسی جایی رو سراغ داشت برای کارآموزی من شدیدا علاقه مندم.
سلام سهیل هستم
19 سالمه
2 ساله توی حوزه بلاکچین تحقیق میکنم و حدود 1 ساله توی این حوزه برنامه نویسی میکنم.
مسلط به solidity, javascript, react و node js و golang هستم
فریمورک های hardhat و foundry رو هم بلدم
درود به همه رفقای بلاکچینی
محمد مهدی هستم و دیوونهی بلاکچین و اتریوم. یک سالی میشه که تحقیق و آموزش تو این زمینه رو شروع کردم و علاقه زیادی دارم که تاثیراتی توی این کامیونیتی بزارم هر از گاهی از روی علاقه برای Ethereum.org یکم ترجمه میکنم و البته فارکس هم ترید میکنم.
ارادتمند
درود بر همه دوستان
ایلیا هستم . سپاس فراوان از شایان عزیز و همه ی بچه های کوین ایران بابت این دوره ی آموزشی بسیار ارزشمند و مفید . امیدوارم شاهد رشد روز افزون کامیونیتی ایران در زمینه قرارداد های هوشمند باشیم .
سلام دوستان وقت بخیر / یک تازه کار پر تلاشم
سلام کیوان هستم،خیلی خوشحالم که نصف شبی سایت و دوره شمارو پیدا کردم،چون بشدت علاقه مندم تا یاد بگیرم
سلام امیرحسین هستم ۲۲ سالمه و دانشجوی کارشناسی پیوسته مهندسی کامپیوتر هستم.
خیلی خوشحالم از اینکه این دوره فارسی تولید شده ، واقعا یک همچین دوره ای برای کسایی که دنبال تکنولوژی جدید هستند ، نیاز بود.
ممنون از شما
سلام به همه
من پارسا هستم ۱۸ ساله
مهندسی کامپیوتر صنعتی اصفهان میخونم
چهارسالی هست تو حوزه کریپتو فعالیت میکنم و ۲ سال تو زمینه توسعه قرارداد های هوشمند فعالیت میکنم
قبلا هم Django کار میکردم اما این دو سال تمرکزم رو روی وب۳ و امنیت اسمارت کانترکت ها گذاشتم
یک سالی هم هست که تحلیل داده رو شروع کردم.
دوستانی که تمایل دارید همکاری کنیم این آیدی تلگرامم هست: @sacrillege2
درود به همگی . رحمانی هستم .۳۸ ساله . دانشجوی فوق لیسانس نرم افزار . ممنون از وقت و انرژی که برای برگزاری این دوره گذاشتید.
سلام
سینا لاله بخش هستم.
متشکرم از اشتراکگذاری خوبتون