خودتان را معرفی کنید

سلام فهیم نیا هستم. خوشوقتم از همراهی با دوستان در این دوره.

1 پسندیده

سلام ، من امیرحسینم، دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر ، ۲۱ سالمه و دوساله که توسعه دهنده وب
(front - back) هستم و به تازگی علاقمند و در حال یادگیری مباحث بلاکچین، smart contract, web3 و … .
واقعا ممنون از coiniran و تیم خوبتون بابت این دوره و فرصتی که برای علاقمندان این حوزه ایجاد کردین.

1 پسندیده

سلام
انجمی هستم علاقه مند به حوزه بلاک چین و کریپتو خوشحالم که به جمع دوستان اضافه شدم و از زحمات دوستان برای تهیه و ارائه مطالب این دوره بصورت رایگان سپاسگزارم.

1 پسندیده

سلام . حسین هستم . نرم افزار خوندم و چند سالی هست در زمینه بلاکچین و کریپتو دارم مطالعه میکنم و آشنا شدم… خوشحالم که در این دوره شرکت میکنم و ممنون بابت تهیه این دوره بااین کیفیت :slightly_smiling_face:

1 پسندیده

سلام به همگی

محمد مرتضوی هستم از تبریز، کارشناس کامپیوتر/سخت افزار، عاشق بلاک چین و دنیای ارزهای دیجیتال
ممنون از شایان عزیز و تیم خوبشون

1 پسندیده

سمانه میرزایی از تهران

1 پسندیده

کریپتو هستم. در زمینه بلاک چین تست نت ، مین نت ، راه اندازی فول نود و… در پروژه های مختلف فعال هستم.
امیدوارم بتونیم مطالبی جدید یاد بگیریم, البته در کنارهم

1 پسندیده

پیمان هستم
حدود ۶ ماه هست که web3 , solidity رو شروع کردم
از همون ابتدا وارد یک تیم بین المللی با چند پروژه DEX شدم و با شیب ملایم برنامه نویس web3 شدم
به دنبال موقعیت شغلی بهتر و وارد شدن در پروژه ها قوی تر هستم

مهارت ها تا الان
python
solidity
web3
داکر
راه اندازی private local geth
برنامه نویسی موبایل با فلاتر

1 پسندیده

سلام به همگی. من یکم دیر دارم این دوره رو شروع میکنم‌:)
محمدم 3 ساله فرانت اند دولوپرم و چند ساله به این حوزه کریپتو علاقه دارم.
امیدوارم این دوره کمکم کنه و خیلی چیزا ازتون یاد بگیرم.

2 پسندیده

سلام
من محمدحسین ابراهیمی هستم 36 ساله
از بهمن 1400 شروع کردم به یادگیری زبان سالیدیتی ، اول هم با سایت cryptozombie شروع کردم تا رسیدم به قسمت web3.js که دیگه کدها رو نمیفهمیدم چون js بلد نبودم. در نتیجه برگشتم و شروع کردم html css js و بعدش کمی هم react خوندم. البته الان فهمیدم انقدر هم لازم نبود وقت بزارم. اینها برای کسی خوبه که بخواد یک dapp بیاره بالا و بنظر من کسی که بخواد یک نفره یک dapp بنویسه خروجی کارش چندان جالب نیست.
بهرحال دوباره برگشتم سراغ سالیدیتی که همزمان با دوره کوین ایران شده و تشکر از اساتید دوره برای این دوره با کیفیت بالا. قبلا هم چند تا دوره دیگه دیدم.

اگر کسی جایی رو سراغ داشت برای کارآموزی من شدیدا علاقه مندم.

2 پسندیده

سلام سهیل هستم
19 سالمه
2 ساله توی حوزه بلاکچین تحقیق میکنم و حدود 1 ساله توی این حوزه برنامه نویسی میکنم.
مسلط به solidity, javascript, react و node js و golang هستم
فریمورک های hardhat و foundry رو هم بلدم

4 پسندیده

درود به همه رفقای بلاکچینی :slight_smile:
محمد مهدی هستم و دیوونه‌ی بلاکچین و اتریوم. یک سالی می‌شه که تحقیق و آموزش تو این زمینه رو شروع کردم و علاقه زیادی دارم که تاثیراتی توی این کامیونیتی بزارم :slight_smile: هر از گاهی از روی علاقه برای Ethereum.org یکم ترجمه می‌کنم و البته فارکس هم ترید می‌کنم.
ارادتمند :handshake:

3 پسندیده

درود بر همه دوستان
ایلیا هستم . سپاس فراوان از شایان عزیز و همه ی بچه های کوین ایران بابت این دوره ی آموزشی بسیار ارزشمند و مفید . امیدوارم شاهد رشد روز افزون کامیونیتی ایران در زمینه قرارداد های هوشمند باشیم .

2 پسندیده

سلام دوستان وقت بخیر / یک تازه کار پر تلاشم :heart:

1 پسندیده

سلام کیوان هستم،خیلی خوشحالم که نصف شبی سایت و دوره شمارو پیدا کردم،چون بشدت علاقه مندم تا یاد بگیرم

2 پسندیده

سلام امیرحسین هستم ۲۲ سالمه و دانشجوی کارشناسی پیوسته مهندسی کامپیوتر هستم.
خیلی خوشحالم از اینکه این دوره فارسی تولید شده ، واقعا یک همچین دوره ای برای کسایی که دنبال تکنولوژی جدید هستند ، نیاز بود.
ممنون از شما

2 پسندیده

سلام به همه
من پارسا هستم ۱۸ ساله
مهندسی کامپیوتر صنعتی اصفهان میخونم
چهارسالی هست تو حوزه کریپتو فعالیت میکنم و ۲ سال تو زمینه توسعه قرارداد های هوشمند فعالیت میکنم
قبلا هم Django کار میکردم اما این دو سال تمرکزم رو روی وب۳ و امنیت اسمارت کانترکت ها گذاشتم
یک سالی هم هست که تحلیل داده رو شروع کردم.

دوستانی که تمایل دارید همکاری کنیم این آیدی تلگرامم هست: @sacrillege2

1 پسندیده

درود به همگی . رحمانی هستم .۳۸ ساله . دانشجوی فوق لیسانس نرم افزار . ممنون از وقت و انرژی که برای برگزاری این دوره گذاشتید.

سلام
سینا لاله بخش هستم.
متشکرم از اشتراک‌گذاری خوبتون