همه سیستم عامل ها
بقیه قسمت آموزش بدون توجه به سیستم عامل شما برای همه افراد مرتبط است.
بررسی کنید npm بر روی دستگاه شما نصب شده باشد. با وارد کردن npm -v در ترمینال خود می توانید این کار را انجام دهید. اگر npm نصب باشد، شماره نسخه را برمی گرداند.
اگر npm نصب نشده است می توانید آن را از npm | get npm نصب کنید.
سلام. ممنونم بابت آموزش و توضیحات.
من مراحلی که اینجا گفته شد رو رفتم، زمانی که npm install -g truffle رو میزنم همچین چیزی میاد.
ممنون میشم راهنمای کنید.
سلام ما توی بحث geth خودمون دستی یک بلاکچین خصوصی درست میکردیم و در اون اکانت اتریوم خودمونو میساختیم، موقع ساخت اکانت از ما یک پسورد میخواد که کلید خصوصی مارو باهاش رمزنگاری بکنه و بعد آدرس مارو بهمون بده، ولی توی ganache-cli، خود برنامه تونسته بود به ما کلید خصوصی رو بصورت جدا بده، این فرایند دیکریپت کردن چطور انجام شد؟ دلیل اینکه این سوال رو میپرسم اینه که میخوام کلید خصوصیمو توی متامسک ایمپورت کنم ولی نمیخوام با ganache-cli انجام بدم و میخوام مستقیما از طریق geth اینکارو بکنم ولی متاسفانه نمیتونم کلید خصوصیمو دیکریپت کنم
کلید خصوصی رو نمیشه استخراج کرد از چیزی.
منظورتون دسترسی به پرایویت کی اکانت خودتون از طریق کنسوله?
لطفا این لینک هارو چک کنید.
«geth» دستوری را برای صدور کلید خصوصی از حساب اتریوم ارائه نمی دهد.
اگر واقعاً می خواهید کلید خصوصی را دریافت کنید، می توانید فایل keystore را به کیف پول MetaMask وارد کنید. سپس می توانید کلید خصوصی را از کیف پول MetaMask صادر کنید.
“geth” does not offer commands to export private key out of an Ethereum account.
If you really want to get the private key, you can import the keystore file to MetaMask wallet. You can then export the private key from MetaMask wallet.