در جلسه دهم دوره آموزشی برنامه نویسی قرارداد هوشمند در ابتدا نحوه نوشتن تست برای قراردادها به زبان های سالیدیتی و جاوا اسکریپت آموزش داده می شود. در ادامه چند روش برای بهتر نوشتن قرارداد ها شرح داده می شود. سپس نکاتی برای افزایش امنیت و بهینه کردن هزینه gas در قراردادهای هوشمند مطرح شده؛ و در انتها چک لیستی از نکات ایمنی قبل از دیپلوی قرارداد، معرفی می شود.
سلام
من این جلسه رو دیدم و متاسفانه متوجه نحوه نوشتن تست ها نشدم. می خواستم ببینم منبعی هست که از پایه این موضوع رو هم برای تست های سالیدیتی و هم جاوا اسکریپت اموزش بده؟
خیلی ممنون
از لینک هایی که پایین توضیحات هر اسلاید هست می تونید استفاده کنید. ولی برای اینکه با جزئیات کدها آشنا بشین به صورت پایه ای، با زبان جاوا اسکریپت می بایست آشنایی داشته باشین.
باسلام
یک مشکلی داشتم من که مربوط به این جلسه هم نمی شه البته.
من دقیق متوجه event, emit نشدم چنتا هم مطلب در موردشون خوندم ولی برام جا نیافتاده مثلا جه موقع باید باشن چه موقع نباشن اصلا چیکار می کنن و …
مرسی
سلام و وقت بخیر . سوالی داشتم ممنون میشم کمکم کنید . نحوه validation contract به چه شکل هست؟ بهتر توضیح بدم ما یک قرارداد نوشتیم میخواهیم اعتبار سنچیش کنیم چه کاری باید انجام بدیم؟ آیا فقط باید از قسمت اعتبار سنجی سایت etherscan استفاده کنیم؟