سلام دوستان
یک قرارداد. هوشمند دارم و میخوام کسی بتونه به سایت و کیف پول متصل کنه برای انجام تراکنش هوا و فراخوانی توابع
اگر کسی میتونه اطلاع دهد
سلام دوست عزیز
بطور کلی میشه گفت که کار عجیب غریبی نیست مواردی که خواستین، اما کاش بیشتر توضیح میدادین در خصوص کانترکت و نیازمندی هاتون.
میخواین بیشتر توضیح بدین؟
سلام لطفا آیدی تلگرام بفرستید برای من
لطفاً پی وی پیام بدین ممنون میشم
شما اگه بتونی روش اتصال یک قرارداد هوشمند رو در قالب یک پک آموزشی یک فیلم برای من بسازی و بفروشید بنظر من بهتره چون اینطوری من مسلط تر به اونچه میخوام دسترسی پیدا میکنم
اما در مورد پروژه خب نوشتاری سخت هست من بخوام توضیح بدم ولی در قالب یک جمله گفته بشه اینکه یه قرارداد هوشمند مالی که شبیه یک اکسچنج میمونه تعدادی ارز رده اول بازار مثل بیت کوین رو میگیره و متناسب با قیمت همون لحظه ارز یک توکن محلی خودشو با سیستم محاسباتی قیمت خودش داره (منظورم شبیه دای اما دای قیمت دلار هست و ثابت اما این قیمت متغییر )خلاصه توکن بومی خودشو به کیف پول صاحب اون وثیقه اولیه واریز میکنه مثلا بیت کوین میگیره و ارز بومی پس میده و در باز پرداخت عکس این عمل رخ میده
اما موضوع دوم اینکه باتوجه به اینکه من یک فیلسوف هستم و دیدگاه فکری خودمو در مورد جامعه دارم و بنیان زندگی انسان (عوامل چهارگانه موثر بر رخ دادهای فکری انسان و عقل گرایی و دوری از تقلید )بنظر من تمام مشکلات جوامع بشری در هر سطحی که باشه موضوع معیار سنجش مبادلات فی مابین انسانها که همون پول هست می باشد لذا من همیشه به این موضوع فکر کردم که اگه بتوان موضوع پول رو حل کرد خدمت بزرگی به نجات بشریت و بالابردن سطح کیفی زندگی مردم و نجات کره خاکی از آینده خواهیم بود این مشکل بقدری حائز اهمیت است که بین کوین هم نتوانست حل کند و من از بیت کوین انتقاد های شدید دارم و با مصرف انرژی بالا وضعیت کره خاکی رو بدتر هم کرده است .
بنابراین خلاصه کلام من به نتیجه ی مفید و کاربردی رسیدم باتوجه به روانشناسی رفتار انسانها در مورد معاملات آنها و عملکرد جذب و دفع مردم در مسئله پول به یک سیستم کاربردی مدیریت پول یا همان معیار سنجش رسیدم که در صورت اجرا میتواند فقرا را تا ۶۰درصد در بین جوامع بشری کاهش دهد پر رنگ بودن ذهنیت پول از اذهان مردم را کم رنگ کند و این غده چرکین کهن از زندگی مردم را پاک سازد
و این سیستم دوم من در مورد مسئله اقتصاد است