در این جلسه با مباحث متعددی در حوزه بلاکچین و رمزنگاری آشنا خواهید شد. در ابتدا با توضیحاتی در مورد توابع هش و کاربردهای آن آغاز میکنیم و سپس به مبحث رمزنگاری متقارن و رمزنگاری کلید عمومی میپردازیم و مفهوم امضای دیجیتال را توضیح میدهیم. سپس به بررسی درخت مرکل و درخت پاتریشیا میپردازیم. در ادامه، ساختار بلاکچین و قراردادهای هوشمند را مورد بررسی قرار میدهیم. این جلسه را با معرفی انواع گره در شبکه بلاکچین و تعریف اینکه فورک چیست و بررسی انواع فورکها در شبکه بلاکچین به پایان میبریم.
ممنون از برگزاری این دوره.میخواستم بدونم امکانش هست که ویدیو هر جلسه رو از غیر یوتیوب دید؟بخاطر فی لت ری گ دسترسی من خیلی سخته خیلی اذیت کننده هست برام و نمیخوام از دست بدم جلسات رو
خيلي ممنون از زحمت فراوان گروه
چند تا موضوع خوب جا ني افتاد به نظرم:
1- مفهوم كاربرد هش در Commit-Reveal و رائ دهي ؟
2- درخت پاتريشيا براي كدوم بلاك چين هست و فرقش با درخت مركل چيه ؟
سلام.برای سوال سوم “تمامی ویژگیهای مهم توابع هش رمزنگاری مطابق با مباحث درس انتخاب کنید” گزینه چهارم سوال یکم نا مفهومه میشه یه توضیحی دربارش بدین “فشردهسازی دادهها با قابلیت بازیابی”
بعضی از الگوریتم ها برای فشرده سازی داده عموما استفاده میشن که جزو توابع هش نیستن، ینی رمزنگاری یکطرفه ندارن؛ هرچند کار این الگوریتم ها فشرده سازی داده هست نه رمزنگاری.
درکل جواب سوال نیست، و گزینه مناسبی هم نیست بنظرم.
به نظر من استفاده از اصطلاحات انگلیسی تو بخش سوالات بهتر و موثرتر به نظر میاد چون درک راحت تری میشه ازشون داشت و اینکه با توجه به اینکه درآینده هم اگه بخوایم تو این حوزه فعالیت کنیم باید با این اصطلاحات آشنایی داشته باشیم …این نظر منه اگه دوستان دیگه هم اگه نظرشونو بگن ممنون میشم
سلام
1-
ببین، مثلاً یه رای گیری رو در نظر بگیر…3 تا کاندید a و b و c داریم…یه تعدادی هم رای دهنده(برای راحتی درک، یه دونه رای دهنده به اسم x رو در نظر بگیریم)
حالا شخص x میگه که من به a رای دادم.
چطور میشه واقعاً تشخیص داد که رای x کاندید a هستش؟
اسم کاندید a که مشخصه و وقتی که هش کنیمش پس خروجی هش مشخص خواهد بود.
حالا اگه هش رای شخص x، با هش کاندید a برابر باشه، خب پس مشخصه که شخص x راست گفته و رای اش رو به کاندید a داده.
2- درخت پاتریشیا و مرکل ماهیتاً مثل همن…پایه اش درخت مرکل بوده، بعدش اومده یه تغییراتی ایجاد شده توش که شده درخت پاتریشیا مرکل، و در اصل شده modified patricia merkle tree
سلام بنده تازه از برگزاری دوره متوجه شده ام. برای شرکت در دوره 1402 توسعه بلاکچین و دریافت گواهی جلسه اول و دوم رو از دست داده ام. برای دریافت گواهی دوره گفتید 80 درصد سوالات و تمارین رو جوابگو باید باشیم. تازه از جلسه سوم شرکت کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟
سلام
اتفاقا طبیعی هست فقط سعی کنید مطالب رو ساده درک کنید. ما هنوز وارد مبحث اصلی که برنامه نویسی هست نشدیم پس عجله نکنید.
در ضمن من و خیلی های دیگه در گروه تلگرام هستیم. عضو بشید و هر سوالی بود بپرسید.
سلام
اینطور درنظر بگیرید که اگر آن تراکنش ها در زنجیره بلندتر هم بوده باشن که خوب انجام شده محسوب و از ممپول سایر نود ها پاک میشوند. (اجماع بر این است که زنجیره بلندتر در بین نود ها معتبر است)
در غیر این صورت آن تراکنش ها به ممپول بازمیگردند.