سلام دوستان کانال تلگرام رو کجا میتونم لینکش رو پیدا کنم؟
سلام
لینک کانال: Telegram: Contact @coiniran
لینک گروه: Telegram: Contact @coiniransolidity
سوالی که برای من پیش اومده این بود که به هرحال هش تو بیتکوین یه طول مشخصی داره و سختی شبکه رو درواقع شرایطی که رو هش گذاشته میشه تعیین میکنه. حالا این هش ۲۵۶ بیتی واقعا قابلیت این رو داره که با ظهور کامپیوترهای خیلی سریع تر مثلا کوانتومی ، هنوز هم بتونه با ظهور اونهمه هش پاور، سختی خودش رو جوری تنظیم کنه که همچنان رو ۱۰ دقیقه بمونه؟ و سوال بعدیم اینه که کاربرد بلاکچین خصوصی چیه؟ ب نظر من تفاوتی با یه دیتابیس معمولی و متمرکز نداشت. تفاوتشون چیه؟
سلام وقت بهخیر
به طور کلی در دنیای تکنولوژی هرچیزی ممکنه و هر چند وقت یکبار شاهد تحولات بزرگ هستیم. پس کاملا ممکنه چنین چیزی.
اما
نکتهای که باید بهش توجه کنید اینه که، همه چیز با هم رشد میکنه، یعنی مثلا با گسترش کامپیوترهای کوانتومی، همونقدر که هکرها میتونن قویتر شن، مکانیزمهای امنیتی هم میتونه قویتر بشن.
به بیان ساده، بلاکچینهای خصوصی (سازمانی) کاری میکنن سازمانهایی که در واقع رقیب هم هستن، بتونن روی یک بستر همکاری کنن. مثلا بانکهای مختلف.
تفاوت اصلیشون با پایگاه دادههای متمرکز، در توزیعشدگی دادهها و دسترسیهاست. خود تکنولوژیش میتونه مشابه پایگاهدادههای متمرکز باشه. مثلا هایپرلجرفبریک، از پایگاهدادههای CouchDB و LevelDB استفاده میکنه.
این جلسه بسیار مفید بود تشکر از شما
داخل كد اصلي اتريوم كه داره شبكه رو مديريت ميكنه نحوه مديريت كردن مايرنرها هم تعيين مي شه. البته اين به معني متمركز بودن نيست چون اين كد در اختيار همه هست و گروه دولپر اصلي از هر جاي دنيا دارن مديريتش مي كنند