دمت گرم سوال منم هست مرسی
این پست جزییات کامل توضیح داده شده
تو توضیحات درخت پاتریشیا (patricia tree) گفتید که این درخت یه درخت باینری مرکله ولی با توجه به این از درخت پاتریشیا برای ذخیره سازی state شبکه استفاده میشه (موجودی کیف پول ها) و آدرس ها در اتریوم به صورت HEX هستن این درخت نمیتونه باینری باشه! هر نود میتونه 16 فرزند رو شامل بشه.
اگر اشتباه متوجه شدم لطفا تصحیح کنید؟
باینری بودن درخت به این معنی هست هر گره حداکثر دو فرزند میتونه داشته باشه و ارتباطی به نوع داده هایی که در درخت ذخیره میشه نداره
سوالم رو یکم دقیق مطرح کنم. همین درخت رو مدنظر قرار بدیم:
اگه برگ دیگه ای به درخت با آدرس romano اضافه کنیم درخت احتمالا این شکلی میشه:
اینجوری یکی از نودها سه تا فرزند داره و درخت از باینری بودن خارج میشه. حالا تو اتریوم اگه key ها همون آدرس اکانت ها و value ها موجودی اکانت ها (balance) باشن پس درخت پاتریشیا احتمالا باینری نیست چون آدرس ها به صورت HEX هستن و هر نود درخت میتونه 16 فرزند داشته باشه.
اگه جایی اشتباه میکنم لطفا تصحیح کنید؟ شاید بخشی رو درست متوجه نشده باشم.
درسته اتریوم در واقع از پاتریشیا استفاده نمیکنه از درختی استفاده میکنه به اسم Modified Patricia Tree
این دسته بندی به نظرم دقیق تر باشه:
- درختی که در تصویر هست که radix هست
- درخت پاتریشیا یک نسخه باینری از درخت radix هست
- درختی که اتریوم برای ذخیره اطلاعات از Modified Patricia Tree استفاده می کنه که باینری نیست
ببخشید ssl , tsl کدام یکی هست هر دو تاشونو یکی نوشتین
اینجا TSL باید نوشته میشد
سلام خیلی ممنون از مقاله های خوب و مفیدتون
یه سوالی برام پیش اومده اونم اینه که random salt در هر تراکنش یا بلاک مخفی میمونه یا هرکسی میتونه اون رو ببینه؟
ممکنه ادم خودش تو قرارداد این رو تنظیم کنه؟ یا میشه تو قراردادی که چیزی قراره ذخیره بشه اون چیز مخفی باشه و کسی نتونه اون رو ببینه جز msg.sender؟
سلام وقتتون بخیر.
در خصوص فورک من یک سوال خیلی ابتدایی دارم… مگه قوانینی که ماینر ها یا نود ها باید رعایت کنند تایک بلاک ماین بشه ازقبل نوشته نشده و همه بر سر اون توافق ندارند؟ اینجا یک نود معمولی میتونه بیاد قوانیی روبرای خودش تغییر بده ؟
یا اینکه برنامه نویس ها در واقع میان روی یکسری نود ها تغییرات اعمال می کنند ؟ و در اینصورت یک ماینر دیگه بر چه اساسی خودش روسینک میکنه باقانون جدید ؟ ایا بر اساس پاداش بیشتر هست ؟
این سوالرو میپرسم چون همون طور که گفتیم بلاک چین هوشمند نیست که بتونه قوانین خودش رو تغییر بده … من اینکه دقیقا در واقعیت چه اتفاقی می افته رو متوجه نشدم ؟ چون فکر میکنم این فورک ها باید تغییرات انسانی باشند نه سیستمی
یک سوال دیگه اینکه کاربر چجوری میتونه تصمیم بگیره در این زمینه ؟ چون بر فرض یک تراکنشی رو میخواد انجام بده …از کجا میتونه کاربر متوجه این موضوع بشه ؟؟